marți, 10 mai 2011

Furtuna


Te poti minti ca esti in pas cu timpul, insa timpul trece fara sa-l poti ajunge din urma sau macar opri. Trece chiar si atunci cand ti se pare ca secundele sunt minute, iar minutele sunt ore. La fel de repede trece si cand zilele sunt ore, iar orele – minute.
Te poti confrunta cu vremea, dar nu o poti controla. Va fi soare chiar daca in sufletul tau ploua si va ploua in ciuda faptului ca iti doresti soare. Va ninge chiar si cand voiai sa fie primavara si va fi soare dupa fiecare ploaie.
Poti spune ca esti optimist sau pesimist in functie de cum vezi toate astea. Insa niciodata nu esti pregatit cu adevarat pentru ceea ce urmeaza. Nu stii daca timpul va trece peste tine, cu tine sau pe langa tine. Nu stii daca vremea iti va fi favorabila sau impotriva. Nu stii daca cei de langa tine vor fi alaturi sau departe. Nu stii daca vor ramane la fel sau se vor schimba odata cu timpul sau vremea. Pe unii ii cunosti, pe altii doar ai impresia ca ii cunosti. Poti crede ca stii cum va fi maine sau poti crede ca stii cum va fi peste zeci de ani. Dar intotdeauna apare ceva care sa te surprinda, sa iti dea planurile peste cap, sa iti schimbe viziunea. Si atunci, ce te faci? Cum reactionezi?
Iar daca credeai ca ma cunosti... eu sunt calm, dar poti sa-mi spui furtuna.

5 comentarii:

  1. @Vivi: oamenii m-au surprins pe vremea cand eram naiv...

    @Chiulica: nothing but my past :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Timpul este cel mai oscilant,cel mai schimbator lucru.In timp si oameni nu exista certitudine.Schimbarile fac parte din viata noastra.Uneori sunt necesare.De fapt chiar sunt pentru ca altfel nu putem progresa.Nu ne putem cunoaste pe noi insine mai bine.Schimbandu`se cei din jurul nostru ne determina,oarecum, si pe noi sa ne schimbam.Si astfel aflam cum putem fi sau cum nu putem.
    Desi sunt o persoana mai calculata raman la ideea ca mai bine e sa fii spontan deseori.Iti faci un plan si nu iese conform cerintelor tale si la sfarsit ramai dezamagit.Mai bine iti faci o idee despre ceea ce vrei sa faci si lasi sa decurga totul normal.

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine sa fii spontan mereu. Chiar daca asa nu are nimeni incredere in tine, cel putin esti mereu altfel si surprinzi pe toata lumea, poate chiar si pe tine. Si cine stie, poate tii pasul cu ceea ce ti se intampla.

    RăspundețiȘtergere